Politica de confidențialitate

Anvelopela.ro este o denumire comercială a PLUTON SERVICE SRL și ia foarte în serios confidențialitatea informațiilor tale. Ne angajăm să protejăm și să respectăm datele tale cu caracter personal. Politica noastră de confidențialitate de mai jos explică modul în care vom colecta și folosi informațiile pe care ni le furnizezi. Putem modifica această politică din când în când, iar versiunea actuală va fi cea publicată pe acest site. Cuvântele „noi”, „noastră”, „a noastră”, „platformă”, „site” se referă la Anvelopela.ro, dacă nu se indică altfel.

Această politică de confidențialitate se aplică pentru:

 • Site-ul web Anvelopela.ro și paginile web care fac legătura cu această politică
 • Când ne contactezi prin e-mail, telefon, live chat sau prin poștă
 • Când postezi conținut (exemplu recenzii) sau ne contactezi prin Social Media
 • Când achiziționezi produse și servicii de pe acest site web.

Din când în când, ți se va cere să trimiți informații personale despre tine pentru a primi sau utiliza serviciile pe platforma noastră. Informațiile includ: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală.

Colectăm, folosim și suntem responsabili pentru anumite date personale despre tine. Atunci când facem acest lucru, suntem supuși Regulamentului general privind protecția datelor din România.

Nu colectăm și nu solicităm date personale sensibile de la tine. Datele cu caracter personal sensibile includ date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase, convingerile filozofice sau apartenența la un sindicat; date genetice și biometrice (atunci când sunt prelucrate pentru a identifica în mod unic o persoană) și date privind sănătatea sau orientarea sexuală.

Dacă ai 18 ani sau sub, trebuie să ai permisiunea unui părinte sau tutore înainte de a ne oferi informații personale. Dacă constatăm că am primit informații de la tine fără consimțământul corespunzător, ne rezervăm dreptul de a anula toate tranzacțiile și serviciile și de a elimina toate datele personale pe care le-ai furnizat. Vei putea retrimite informațiile atunci când ai permisiunea necesară.

Îți cerem informații despre tine, locația ta, numărul comenzii și detalii despre vehiculul tău atunci când utilizezi platforma noastră, ne trimiți e-mail, ne scrii prin poștă, ne contactezi pe live chat sau ne suni.

În conformitate cu legea privind protecția datelor, putem folosi datele tale cu caracter personal numai dacă avem un motiv întemeiat, de exemplu:

 • unde ai dat consimțământul;
 • pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare;
 • pentru executarea unui contract cu tine sau pentru a lua măsuri la cererea ta înainte de a încheia un contract; sau
 • pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți.

Un interes legitim este atunci când avem un motiv de afaceri sau comercial pentru a îți folosi informațiile, atâta timp cât acest lucru nu este depășit de propriile drepturi și interese. Vom efectua o evaluare atunci când ne bazăm pe interese legitime, pentru a echilibra interesele noastre cu ale tale.

Vom folosi informațiile colectate atunci când utilizezi site-ul web și/sau faci o rezervare pe platforma noastră:

 • pentru a-ți prezenta Vulcanizări și servicii relevante pentru tine;
 • pentru a asigura că serviciul pe care l-ai solicitat este livrat și gestionat corect;
 • pentru a-ți menține contul pe Anvelopela.ro;
 • pentru a-ți cere să revizuiești serviciul primit. Nu ai nicio obligație să răspunzi la această invitație;
 • unde împărtășim numărul tău de înmatriculare a vehiculului cu o vulzanizare parteneră pentru programare sau pentru a le permite să îți ofere produse cu reducere sau alte promoții, dacă au o relație anterioară cu ține. Avem nevoie de acordul tău în acest scop.

Tabelul de mai jos explică mai detaliat pentru ce folosim datele tale personale și de ce. 

În conformitate cu legea privind protecția datelor, putem folosi datele tale cu caracter personal numai dacă avem un motiv întemeiat, de exemplu:

 • unde ai dat consimțământul;
 • pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare;
 • pentru executarea unui contract cu tine sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract; sau
 • pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți.

Un interes legitim este atunci când avem un motiv de afaceri sau comercial pentru a-ți folosi informațiile, atâta timp cât acest lucru nu este depășit de propriile drepturi și interese. Vom efectua o evaluare atunci când ne bazăm pe interese legitime, pentru a echilibra interesele noastre cu ale tale.

Vezi mai jos informații despre motivul pentru care folosim datele tale personale și cum realizăm acest lucru.

Pentru ce folosim datele tale personale

Motivele noastre

Furnizarea de servicii pentru tine

Pentru a îndeplini contractul nostru cu tine sau pentru a lua măsuri la cererea ta înainte de a încheia un contract

Asigurarea respectării politicilor de afaceri, de ex. politici care acoperă securitatea și utilizarea internetului

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică pentru a ne asigura că respectăm propriile proceduri interne, astfel încât să îți putem oferi cele mai bune servicii

Motive operaționale, cum ar fi îmbunătățirea eficienței, instruirea și controlul calității

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică să fim cât mai eficienți, astfel încât să îți putem oferi cele mai bune servicii la cel mai bun preț

Asigurarea confidențialității informațiilor cu caracter sensibil din punct de vedere comercial

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, și anume pentru a proteja secretele comerciale și alte informații valoroase din punct de vedere comercial pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare

Analiza statistică pentru a ne ajuta să ne gestionăm afacerea, de ex. în legătură cu performanța noastră financiară, baza de clienți, gama de produse sau alte măsuri de eficiență

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică să fim cât mai eficienți, astfel încât să îți putem oferi cele mai bune servicii la cel mai bun preț

Prevenirea accesului neautorizat și a modificărilor la sisteme

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică pentru a preveni și a detecta activități criminale care ar putea fi dăunătoare pentru tine și/sau pentru noi, pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare

Actualizarea evidenței clienților

Pentru a îndeplini contractul nostru cu tine sau pentru a lua măsuri la cererea ta înainte de a încheia un contract pentru a ne conforma cu obligațiile noastre legale și de reglementare pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, de ex. asigurându-ne că putem păstra legătura cu clienții noștri despre comenzile existente și produsele noi

Promovarea serviciilor noastre către:

 • clienți existenți și foști;
 • terți care și-au exprimat anterior interesul pentru serviciile noastre;
 • terți cu care nu am avut relații anterioare

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică pentru a ne promova afacerea către clienții existenți și foști

Putem folosi datele tale personale pentru a îți trimite actualizări (prin e-mail, mesaj text, telefon sau poștă): 

 • despre produsele și serviciile noastre despre care credem că ar putea fi de interes pentru tine, inclusiv oferte exclusive, promoții sau servicii noi; și
 • pentru a îți oferi mementouri când urmează să ai următorul schimb de anvelope și programări, informații legate de livrare sau atunci când avem produse noi in stoc.

Avem un interes legitim de a folosi datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing. Aceasta înseamnă că de obicei nu avem nevoie de consimțământul tău pentru a-ți trimite informații de marketing. Cu toate acestea, acolo unde este necesar consimțământul, îl vom solicita separat și clar.

Ai dreptul de a renunța la primirea de comunicări de marketing în orice moment prin:

 • contactându-ne la contact@anvelopela.ro
 • folosind link-ul „dezabonare” în e-mailuri 

Putem solicita să confirmi sau să actualizezi preferințele tale de marketing dacă ne soliciți să oferim servicii suplimentare în viitor sau dacă există modificări ale legii, regulamentelor sau structurii afacerii noastre.

Datele personale pot fi păstrate la birourile noastre și în cele ale furnizorilor noștri de servicii, cum ar fi furnizorii noștri de servicii de stocare a datelor, partenerilor noștri și furnizorul de e-mail marketing.

Furnizorii noștri de servicii pot avea sediul în afara României.

În conformitate cu legea privind protecția datelor, putem transfera datele tale cu caracter personal numai într-o țară sau organizație internațională din afara României, unde:

 • se aplică GDPR UE, Comisia Europeană a decis că țara sau organizația internațională respectivă asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal (cunoscut sub numele de „decizie de adecvare”);
 • există garanții adecvate, împreună cu drepturi aplicabile și căi de atac efective pentru persoanele vizate; sau
 • se aplică o excepție specifică în temeiul legislației privind protecția datelor

Acestea sunt explicate mai jos.

Decizia de adecvare

Putem transfera datele tale cu caracter personal în anumite țări, pe baza unei decizii de adecvare. Acestea includ:

 • toate țările Uniunii Europene, plus Islanda, Liechtenstein și Norvegia (cunoscute în mod colectiv ca „SEE”);
 • Gibraltar; și
 • Andorra, Argentina, Canada, Insulele Feroe, Guernsey, Israel, Insula Man, Japonia, Jersey, Noua Zeelandă, Elveția și Uruguay.

Lista țărilor care beneficiază de decizii de adecvare se va modifica din când în când. Vom căuta întotdeauna să ne bazăm pe o decizie de adecvare, acolo unde există.

Alte țări în care este probabil să transferăm date cu caracter personal nu beneficiază de o decizie de adecvare. Acest lucru nu înseamnă neapărat că oferă o protecție slabă pentru datele cu caracter personal, dar trebuie să luăm în considerare motive alternative pentru transferul datelor cu caracter personal, cum ar fi asigurarea că există garanții adecvate sau bazarea pe o excepție, după cum se explică mai jos.

Transferuri cu garanții corespunzătoare

În cazul în care nu există o decizie de adecvare, putem transfera datele tale cu caracter personal într-o altă țară dacă suntem mulțumiți că transferul respectă legea privind protecția datelor, există garanții adecvate și sunt disponibile drepturi aplicabile și căi de atac efective pentru persoanele vizate.

Garanțiile vor include, de obicei, utilizarea unor clauze contractuale standard de protecție a datelor aprobate legal.

Pentru a obține o copie a clauzelor contractului standard de protecție a datelor și informații suplimentare despre garanțiile relevante, te rugăm să ne contactezi (verifică secțiunea „Cum ne poți contacta” de mai jos).

Transferuri în temeiul unei excepții

În absența unei decizii de adecvare sau a unor garanții adecvate, putem transfera date cu caracter personal către o țară terță sau o organizație internațională în cazul în care se aplică o excepție conform legislației relevante privind protecția datelor, de exemplu:

 • ai consimțit în mod explicit la transferul propus după ce ai fost informat despre posibilele riscuri;
 • transferul este necesar pentru executarea unui contract între noi sau pentru a lua măsuri precontractuale la cererea ta;
 • transferul este necesar pentru un contract în interesul tău, între noi și o altă persoană; sau
 • transferul este necesar pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea pretențiilor legale.

De asemenea, putem transfera informații în scopul intereselor noastre legitime imperioase, atâta timp cât aceste interese nu sunt supuse intereselor, drepturilor și libertăților tale. Pentru astfel de transferuri se aplică condiții specifice și vom furniza informații relevante dacă și când încercăm să transferăm datele tale cu caracter personal pe acest motiv.

Când faci o rezervare, programare sau trimiteți o întrebare, inclusiv, dar fără a se limita la introducerea unui număr de înregistrare, împărtășim aceste date și, acolo unde este necesar, pentru a face o rezervare sau programare, orice informații personale pe care le-ai furnizat unei vulcanizări. Vulcanizarea și partenerii noștri care ne furnizează anvelope care primesc fie numărul de înregistrare, fie datele personale sunt responsabile pentru folosirea informațiilor tale în conformitate cu legea. Reamintim tuturor vulcanizărilor și partenerilor noștri de pe platforma noastră de responsabilitățile lor față de tine. Trimițându-ne informațiile tale, numărul tău de înregistrare și orice date cu caracter personal, ești de acord ca astfel de transferuri să aibă loc.

Cu excepția vulcanizărilor și partenerilor noștri care ne furnizează anvelope, putem împărtăși datele tale cu furnizori de servicii și subcontractanți. În cazul în care orice date sunt partajate, vom avea în vigoare acorduri care le cer să îți păstreze datele în siguranță în conformitate cu legile referitoare la datele personale.

Putem transfera informațiile tale personale și numărul de înmatriculare a mașinii unei terțe părți, ca parte a vânzării unei părți sau a tuturor afacerilor și activelor noastre către orice terță parte, sau dacă avem obligația de a îți dezvălui sau de a partaja datele tale să respecte orice obligație legală sau să impună sau să aplice termenii noștri de utilizare sau să protejeze drepturile, proprietatea sau siguranța clienților noștri. În acest caz, vom lua măsuri pentru a ne asigura că drepturile tale de confidențialitate continuă să fie protejate.

Atunci când creezi un cont pe Anvelopela.ro, păstrăm datele tale cu caracter personal până când îți închizi contul sau datele personale pe care le-am colectat de la tine nu mai sunt necesare pentru a efectua acțiunea sau furnizarea serviciului care a fost cerut inițial. Ulterior, vom păstra datele tale personale atât timp cât este necesar:

 • pentru a răspunde oricăror întrebări, plângeri sau reclamații făcute detine sau în numele tău;
 • pentru a arăta că te-am tratat corect;
 • în vederea accesării de garanție la anvelope;
 • să țină evidența cerută de lege.

Vom șterge sau anonimiza datele tale cu caracter personal într-o perioadă rezonabilă în care nu ați creat un cont.

Am dori să ne asigurăm că ești pe deplin conștient de toate drepturile tale de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:

Dreptul de acces – Ai dreptul de a solicita copii ale datelor tale personale.

Dreptul la rectificare – Ai dreptul de a solicita să corectăm orice informație despre care crezi că este inexactă. De asemenea, ai dreptul de a ne solicita să completăm informațiile pe care le consideri incomplete.

Dreptul la ștergere – Ai dreptul de a solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor– Ai dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul de a te opune prelucrării datelor– ai dreptul de a te opune prelucrării de către noi a datelor tale cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul la portabilitatea datelor – Ai dreptul de a solicita să transferăm datele pe care le-am colectat către o altă organizație, sau direct către tine, în anumite condiții.

Dacă faci o cerere, avem la dispoziție o lună pentru a-ți răspunde. Dacă dorești să îți exerciți oricare dintre aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi la adresa noastră de e-mail: contact@anvelopela.ro 

Sau trimite-ne o scrisoare la: Calea Moldovei 35, Bacău, 600352

La fel ca mulți alți furnizori de servicii pe internet, platforma noastră folosește cookie-uri. Cookie-urile sunt fragmente mici de date text trimise de pe o platformă și stocate în browserul tău. Acest lucru permite platformei noastre să te recunoască atunci când vizitezi din nou site-ul. Acestea sunt folosite pentru a colecta informații statistice despre vizitele pe platforma noastră sau pentru a-ți aminti preferințele din vizitele anterioare. Cookie-urile nu stochează informații de identificare personală.

Dacă refuzi un cookie, acesta poate împiedica funcționarea corectă a site-ului sau chiar îți poate împiedica accesul în anumite zone.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți Politica noastră privind cookie-urile. https://anvelopela.ro/politica-de-cookie/

Platformele noastre pot conține link-uri către alte site-uri din afara grupului. Platforma Anvelopela.ro nu este responsabilă pentru confidențialitatea și securitatea acestor site-uri. Această politică de confidențialitate se aplică numai acestei platforme.

Dacă comunici cu noi prin e-mail și live chat, trebuie să fii conștient de faptul că prin natura Internetului comunicarea necriptată poate să nu fie sigură și să treacă prin mai multe țări diferite în drum spre noi. Te rugăm să nu ne trimiți e-mail cu informații confidențiale sau sensibile, cum ar fi detaliile cardului tău de credit. Nu putem accepta responsabilitatea pentru accesul neautorizat la informațiile tale, care este în afara controlului nostru.

Când creezi un cont pe Anvelopela.ro, ar trebui să utlizezi o parolă care oferă un nivel adecvat de securitate. Ești responsabil pentru păstrarea parolei în siguranță și îți cerem să nu împărtășești parola cu nimeni.

Nu avem acces la parola ta, dar dacă o pierzi, ne poți cere să resetăm parola contulului tău.

Dacă crezi că oricare dintre datele pe care le deținem despre tine sunt incorecte sau sunt utilizate greșit sau dorești informații suplimentare, ne poți contacta la adresa de mai jos:

Calea Moldovei 25, Bacău, 600352, RO.

Dacă dorești să raportezi o plângere sau dacă consideri că nu ți-am abordat îngrijorarea într-un mod satisfăcător, poți contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Site: https://www.dataprotection.ro/?page=noua%20_pagina_regulamentul_GDPR

Revizuim Politica noastră de confidențialitate în mod regulat. Aceast document a fost actualizat pe 21.02.2023

Meniu

Descarcă formularul de verificare a anvelopelor

Descarca formular de verificare anvelope

Anvelopela necesită informațiile tale de contact pentru a te informa despre produsele și serviciile noastre. Te poți dezabona de la aceste comunicări oricând. Consultă Politica noastră de Confidențialitate pentru detalii despre dezabonare și protecția datelor tale.