Despre noi

Bun venit în lumea Anvelopela! Sunt fericită să te întâlnesc aici, deoarece înțeleg exact ceea ce simți și trec prin aceleași provocări ca și tine. Știu cât de des ne putem simți dezorientate și nesigure atunci când vine vorba de mașini și industria auto.

Am fost acolo, simțindu-mă singură într-un mediu dominat de bărbați, simțind că nu am acces la informațiile și resursele necesare pentru a fi în control deplin asupra mașinii mele. Am simțit cum lipsa de încredere și cunoștințe mă împiedica să iau decizii înțelepte și să mă simt confortabilă în această lume aparent complicată a mașinilor.

Dar astăzi, vreau să-ți spun că nu trebuie să te simți așa. Anvelopela este aici să te sprijine și să te înarmeze cu cunoștințe solide pentru a te simți încrezătoare și în control deplin asupra mașinii tale.

Pe Anvelopela, vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a naviga în lumea auto. Vom desluși limbajul tehnic complicat, vom demistifica procedurile și îți vom oferi sfaturi practice care să te ajute să iei decizii informate. Vom acoperi toate aspectele întreținerii mașinii și tehnologiilor auto, astfel încât să te simți pregătită și înțelegătoare față de mașina ta.

Dar Anvelopela este mult mai mult decât o sursă de informații. Este o comunitate unită de femei care înțeleg cu adevărat cum este să conduci și să deții o mașină. Poți să îți împărtășești experiențele, să pui întrebări și să primești sfaturi de la femei care au trecut prin aceleași situații și emoții ca tine.

Mădălina

Fondatoare

A întreține o mașină ca femeie nu este ușor. De prea multe ori am fost intimidată și taxată un preț mai mare decât valoarea reală a anvelopelor, doar pentru că nu sunt ‘cunoscătoare’ în domeniu.

Industria anvelopelor și a serviciilor auto a fost dezvoltată în jurul bărbaților, ceea ce a făcut ca noi femeile să fim nevoite să ne bazăm pe informațiile furnizate de service-uri auto, fără să avem posibilitatea să facem alegeri informate. A trebuit să facem față inconveniențelor de a ne întreține mașinile – de la tratament dizgrațios și lipsa de încredere în mecanici, până la prețuri umflate.

Am început Anvelopela cu misiunea de a ridica standardele serviciilor auto pentru femei, o platformă online concepută cu specialiști în domeniu care să furnizeze informații detaliate și ușor de înțeles despre anvelope și servicii auto, precum și recomandări personalizate pentru a lua decizii informate.

Platforma oferă informații despre tipuri de anvelope, dimensiuni, mărci, prețuri și recenzii de la comunitate despre anvelope și ateliere auto. De asemenea, ai posibilitatea să compari prețuri la anvelope dar și montaj la diferite ateliere auto din zona ta. Acest lucru îți permite să găsești cele mai bune oferte și servicii de calitate la un preț transparent, care te ajută să economisești timp și bani.

Mădălina

Fondatoare

Meniu

Descarcă formularul de verificare a anvelopelor

Descarca formular de verificare anvelope

Anvelopela necesită informațiile tale de contact pentru a te informa despre produsele și serviciile noastre. Te poți dezabona de la aceste comunicări oricând. Consultă Politica noastră de Confidențialitate pentru detalii despre dezabonare și protecția datelor tale.